Tuotanto 

Säkylän Aaltek Oy tarjoaa tuotantovarmat ratkaisut muun muassa johtosarja- ja elektroniikkavalmistukseen, sähkökeskuksiin ja sarjatuotteiden kokoonpanoihin. 

Vahvuutemme on sarjavalmistuksessa sekä erikoisosaamisessa, jolla pystymme vastaamaan muun muassa laiva- ja junateollisuuden erityistarpeisiin. 

Pystymme kantamaan myös hankintavastuuta asiakkaidemme komponenteista, joilla esimerkiksi pitkät toimitusajat tai haastavat toimitusketjut.

Tehokas henkilöstömme, hyvät tuotantotilat ja tarkka laadunvalvontamme takaavat varmat, kustannustehokkaat ja nopeat toimitukset.

Ota yhteyttä

Elektroniikkatuotanto

Meillä on yli 20 vuoden vankka kokemus ajoneuvoteollisuudesta ja sen käyttämistä isokokoisista piirikorteista.

Valmistamme piirikortit vastaamaan käyttötarkoituksen mukaisia vaatimuksia. Piirikorttien tuotantosarjat vaihtelevat muutaman kappaleen sarjoista muutaman tuhannen kappaleen sarjoihin.

Elektroniikkatuotantomme pitää sisällään myös laitekokonaisuuksien valmistusta ja kokoonpanoa.

Johdinsarjat

Valmistamme johdinsarjoja ajoneuvo- ja meriteollisuuteen sekä laitevalmistajille (esim.
rautatiekalusto, kaivurit, risteilijät, maatalouslaitteet yms.). Toimitamme mm. vaativia rautatienormiston täyttäviä johdin- ja kaapelisarjoja sekä mekaanisia kokoonpanoja, joissa loppuasiakkaina on mm. maailman johtavat junanvalmistajat.

Valmistamme erikoiskaapeleita puristus- sekä juotosliitoksilla asiakkaan speksien mukaan ja suoritamme tarvittavat testaukset.

Ohjauskeskukset

Konevalmistajille valmistamme ja suunnittelemme kaikkea riviliitinkoteloista sähkö- ja ohjauskeskuksiin. Valmistamamme keskukset ovat FI-hyväksyttyjä. Lisäksi keskuspuolen asiakkaina meillä on tunnettuja meriteollisuuden toimijoita.

Valmistamme myös erityyppisiä ajoneuvosovelluksia ja palveluihimme kuuluu myös järjestelmien suunnittelu, kokoonpano ja valmistus.

Suunnittelu

Toteutamme yhdessä asiakkaiden kanssa projektien sähkö- ja mekaniikkasuunnittelua. Pystymme
suunnittelemaan sähkökeskuksia, ohjauskeskuksia, pienimuotoista elektroniikkaa sekä johto- ja
kaapelisarjoja. Suunnittelemme myös sähköohjauksia.
Käytössämme on CADS, CAD – ja 3D-ohjelmistot.